Monday, June 02, 2008

T100: Pozvánka

V najbližšiu sobotu, teda 7. júna 2008, sa uskutoční 35. ročník diaľkového turistického pochodu Trnavská stovka .

Trnavská stovka je turistické podujatie, organizované každoročne Klubom Diaľkoplazov a Horolezcov Skoba Trnava. Je zaradené do klasifikácie Malokarpatský diaľkoplaz a Slovenský superdiaľkoplaz. [...] Je zaujímavé, že aj keď tento pochod nesie názov „Trnavská stovka“, cez Trnavu trasa neprechádza. V skutočnosti sa začína v Bratislave na hlavnej stanici a hrebeňom Malých Karpát prejde až do Brezovej pod Bradlom.

Ako názov napovedá, ide o pochod dlhý 100 kilometrov. Časový limit je 24 hodín. Štartovné neuveriteľných 20 dožívajúcich korún slovenských. Nemám to overené, no predpokladám, že ide o zábavné podujatie s navýhodnejším pomerom cena/zábava. Cena začína už od 84 halierov za hodinu (skúste porovnať napr. s kinom:).

O T100-vke samozrejme nepíšem len tak z kratochvíle. Mám totiž v pláne, zúčastniť sa hneď, ako výdem z vane. Spolu s Katkou. Nápad nás nečakane a kruto napadol počas dovolenky v Krkonošiach. Za tri dni sme urazili všetky zvieratá a 70 kilcov. Táto skúsenosť natoľko zocelila naše telá a mysle, že tie úplne stratili pud sebazáchovy. A to je celé. Už o štyri dni...

Tak sa pridajte!

Zdroje abo fakt dobré storky

No comments: